2009. március 4., szerda

teendők

1. és a legfontosabb az angol tudásom csiszolása, vagyis mekegés makogásból valami beszéd féle süljön ki :) beiratkoztam egy nyelviskolába, ami sztem nagyon jó. A tantónéni nagyon gyilkos (jó értelemben), nagyon jól tanít. Mondtam neki, h készüljön a legrosszabbra :D bittos ami bittos alapon. :) Nyár végén, vagy ősszel jó lenne ill. szeretném az IELTS vizsgát megcsinálni.

2. sok-sok.... RENGETEG money-t gyűjteni.

3. szakmaelismertetéshez minden papírt összeszedni, a volt iskolámból bizi másolatokat hitelesíteni, a munkáimról fotókat, az oklevelekről másolatot, tanfolyamokról szintén , és go emilbem BZ-nak.
Kicsit macerás volt ebben a tananyag- tanmenet elkérése, amikor még én suliba jártam.... i.e. 2000 .. :DD viccet félretéve nagy mákom volt, mert a tagozatvezető nő épp akkor amikor bementem a suliba, nah mit csinált? Na mit? Kukázta a régi, elavult tanterveket- tananyagokat (mivel mióta végeztem 2x változott a tanmenet) kukába vitték. Bennem megállt az ütő... de pár óra várakozás után a kazánházban még egy példány volt.Nagyon megörültem. Sztem soha jobbkor nem érkezhettem volna.... :))))

1 megjegyzés:

  1. Sok sikert kívánunk, mind a blog írásához és legfőképp a terveitek megvalósításához. Reméljük teljesülnek az álmaitok és sikerül vörös földre lépnetek hamarosan. Nem lesz könnyű, ezért is kell a sok erő és kitartás, de hát az a jelekből ítélve megvan :) Üdv ideátról : E

    VálaszTörlés