2009. április 16., csütörtök

(no) para

Hosszas "gondolkodás" után megszületett, mármint az, hogy a papiruszokat mivel és hogyan adjam fel a nagy Ausztráliába. Választásom: Magyar Posta. Váááááá csak odaérjen éppen egészségben .... Nagyon izgulok .... Ami kicsit megnyugtat talán az, hogy utána lehet járni (a neten keresztül) vajon merre jár a levélke :)
Nincs más hátra (mint előre) várni várni várni, és a változatosság kedvéért VÁRNI. :)


Még amiért izgulok, Viviennek holnap lesz a Diák Olimpia Döntő. Áhh ... megŐszülök mire kijutok Au-ba :D (sokkot kapnak tőlem a kenguruk :D)

3 megjegyzés:

  1. Szia Szilvi!

    Addig is amíg várod a postai fejleményeket ajánlom figyelmedbe a TRAVEL CHANNEL csatornát a tv-ben, ha van lehetőséged fogni. Én már hónapok óta nézem az au-t bemutató filmjeiket. Ezekből a filmekből nagyon jó képet lehet kapni arról, hogy mi vár a kitelepülőkre. A honlapjukon a "műsorok" menüben megnézheted a következő napok au. filmjeinek vetítési időpontjait és a filmek rövid leírását is.
    http://www.travelchannel.co.uk/hungary/
    Ma este én is a tv előtt fogok ücsörögni és ezeket a műsorokat fogom nézni:
    20:30 Szörfvilág (ism. sor.) - Stadbroke-sziget - Ausztrália
    21:00 Utazz Ozhoz - Mitchell Falls, Hughendon és Wellington
    Szóval no para, inkább jó filmnézést!

    Józsi

    VálaszTörlés
  2. :) köszi az infót.
    mostanában CNN, BBC szól nálam, de megnézem, és még egyszer köszi.

    VálaszTörlés
  3. Nos Szilvi, no para tényleg, én ajánlott és tértivevénnyel adtam fel anno és mind megérkezett olyan 1,5 hét alatt! És én is tudom ajánlani a Travel Chanel műsorait, nagyon jók! (mi a Travel Ozz-t szoktuk nézni ezt mindig elkapjuk :-))

    VálaszTörlés