2009. július 2., csütörtök

bejegyzés

Örömmel értesítelek benneteket, túl vagyok a szemműtéten. Június 18-án PRK lézeres bizberentyűvel, :D amit ha beírsz a YouTube keresőbe (gyenge idegrendszerűeknek nem ajánlom!!!!!) kidob egy párat. brrrr kár hogy én a műtét előtt megnéztem egy ilyet .......

Nyah szal szépen élesedik a látásom, maga a műtét pár másodperc volt. Még csokit is kaptam. Az előkészületek tovább tartottak mint maga a műtét. Mondták, hogy a műtét követő 2-3 napon szúró viszkető ill idegen test érzést fogok érezni, felszerelkeztem fájdalom csillapítókkal, altatókkal, :DDD biztos ami biztos alapon. Szerencsére nem kellett. Nem is volt olyan vészesen fájdalmas, vagy lehet, hogy a fájdalomküszöböm elég magas. :) Szóval örülök, hogy túl vagyok rajta. A héten hétfőn elsőnek vezettem Ótóót szemüveg nélkül. Persze volt rajtam szemüveg mert védeni kell az UV sugárzástól. Tisztára úgy nézek ki mintha a Matrix-ból lépett volna ki. :DDD

Más:

Érdekesség, megtaláltam a napokban azt a Brit pasit aki az álomállást megnyerte, itt bal oldalt megtalálod "bestjobben" alatt :) és a saját blogját is megtaláltam :) szintén : "The life and time of me..." jó olvasást mindenkinek :)


Best wishes!

8 megjegyzés:

  1. Hurrá!
    Örülünk, hogy minden szuperül ment és hogy jól vagy! Most már olyan a szemed mint a sasé :-)

    VálaszTörlés
  2. Szilvi!
    Örülök, hogy túl vagy a szemműtéten. Egyik ismerősöm 2008-ban ugyanezt a lézeres beavatkozást megcsináltatta és mára kihajította a szemcsóját és remekül lát, nem maradt semmi problémája. Be volt tojva rendesen, de azt mondja így utólag, hogy megérte.
    Ráadásul ő is hajszobrász a hétköznapokban. :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy jól sikerült a műtét és még csak nem is fájt! Én egy korábbi módszerrel (az is lézeres volt) csináltattam meg 6-7 éve. Akkor nagyon megszenvedtem, de megérte! Ha kellene, újra megcsináltatnám, mert látni nagyon jó érzés. :)))

    Pont a napokban gondoltam én is a best jobos pasira, de a rákeresésig nem jutottam el.

    Napszemcsót használd, nagyon fontos!!

    Szép napot

    VálaszTörlés
  4. Szuper, negyon jó, hogy ilyen jól bírtad utána azt a pár napot is! :) Meglátod, pár hónap múlva olyan lesz, mintha soha nem lett volna szemüveged... :)

    VálaszTörlés
  5. Ügyes lány a Szilvi!Gratula neki:)

    VálaszTörlés
  6. ügyesek vagytok, ügyelj magadra
    Bogdanovitsék

    VálaszTörlés
  7. :) pusznya és egy NAAAGYÖLELÉÉÉS nektek :)

    VálaszTörlés